Boka

Uthyrning vid Lilla Bommen

Här finns en uthyrningsflotta med över tjugo nya kvalitetskajaker som passar både nybörjare och den mer erfarne. Vill man ta med sig barnen rekommenderar vi någon av våra tvåmanskajaker vilket brukar bli ett väldigt trevligt äventyr för familjen. Vi har även stand-up-paddleboards (SUP) för uthyrning.

Plums butik och uthyrning är belägen vid Lilla Bommens gästhamn, mitt emot Göteborgs Opera. Ett stenkast från Nordstan och endast 5 min gångväg från Centralstationen.

Bokningsfunktionen på hemsidan är nedstängd för säsongen. Hör av dig till oss om du vill paddla så kan vi göra en manuell bokning.

Automatisk kajakuthyrning

Nu samarbetar vi med Point 65 i deras koncept för KAYAKOMAT, det vill säga små utlokaliserade stationer där kajaker finns tillgängliga dygnet runt och kan bokas via nätet. Om du vill veta mer om hur det fungerar eller gå direkt till bokningssidan finns länkar till detta nedan. Där hittar du även adresser och kartor till de olika stationerna.

Så går det till

Till bokningssidan för KAYAKOMAT

Grupp- och företagspaddling

Paddling är en aktivitet som fungerar jättebra att göra i en grupp med blandade åldrar och erfarenheter. Det är en kul aktivitet både för kompisgänget eller kollegorna. För att ännu fler ska få möjligheten att komma ut på vattnet så samarbetar vi med externa partners gällande grupp- och företagsturer. Låter detta intressant får du gärna kontakta våra samarbetspartners direkt, se info och kontaktuppgifter nedan.

Stadspaddling i Vallgraven - ett samarbete med Blågrönt Liv
Upptäck Göteborgs innerstad från ett annat perspektiv än ni är vana vid genom att tyst glida fram i Vallgraven. Turen bjuder både på historier om staden samt grundläggande paddelteknik.

Läs mer om stadspaddling i Vallgraven här.

Blågrönt Liv - Kajak och vandring

Paddla nedför Säveån, Partille till Ringön - ett samarbete med Naturtid
Glid medströms nedför Säveån och upplev en mängd olika miljöer; lummig amazonaskänsla, charmiga småbåtshamnar och flyt fram under vägbron Röde Orm. Avsluta direkt efter paddlingen eller fortsätt aktiviteten med middag och/eller bastu och badtunna i Ringöns gästhamn.

Läs mer om paddling längs Säveån här.